Inkoop van gebruikte en defecte witgoed apparaten, zowel partijen als particulier.

Wesley's witgoed neemt graag gebruikte witgoed apparaten voor een marktconforme eerlijke prijs van jou over. Wij geven wel de voorkeur aan producten van de bekende merken. Let op! Alleen regio Hoorn Noord-Holland of binnen een straal van 25 kilometer.

Je kan ons bellen of WhatsAppen via 06-45632357 of mailen voor meer informatie. De informatie die we van jou nodig hebben is: het soort apparaat, merk en type (Natuurlijk kan de gebruikte of defecte apparaat ook ingeruild worden bij aanschaf van een product in onze winkel of webshop)

inkoop diverse witgoed

Wil je jouw wasmachine, wasdroger, koelkast/vriezer, vaatwasmachine of gasfornuis verkopen? Bij Wesley's Witgoed bieden we de beste prijs voor jouw witgoed. Of je nu zakelijk (partijen witgoed) of particulier (enkele apparaten) bent, je bent hier aan het juiste adres. Vrijwel elke machine is nog wel iets waard!

Inkoop wasmachine(s):

Heb je een werkende, defecte, nieuwe of gebruikte wasmachine te koop? En is dit apparaat te repareren of reviseren? Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie.

Inkoop wasdroger(s):

Heb jij een werkende, defecte, nieuwe of gebruikte wasdroger te koop? Wij kopen warmtepomp-, condens- en slang-drogers.

Inkoop koel/vrieskasten:

Wij zijn geïnteresseerd in de inkoop van tafelmodel, combi of dubbeldeurs koelkasten en vrieskasten/kisten. Let op! Alleen CFK-vrij (R134A/R600A) en uitsluitend werkende koel/vrieskasten/kisten (defecte hebben wij helaas geen interesse).

Inkoop gas/elektrische fornuizen:

Des te jonger/knapper de staat van het gasfornuis, des te meer geld jij ontvangt! Wij kopen uitsluitend werkende gasfornuizen (defecte hebben wij helaas geen interesse).

Inkoop vaatwasmachine(s):

Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van vrijstaande, half geïntegreerde en inbouw vaatwassers. Hoe jonger of beter de staat van de vaatwasmachine, des te hoger het bedrag dat jij ontvangt! (defecte hebben wij helaas geen interesse).

 

Vul het formulier in op www.wijkopenwitgoed.nl en wij reageren altijd binnen 24 uur of stuur een WhatsApp berichtje (Als je ons een foto en omschrijving via whatsApp stuurt dan reageren we supersnel.) WhatsApp

  • Volledige garantieVolledige garantie
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Ruime betaalmogelijkhedenBinnen elk budget
  • Snelle bezorgingSnelle bezorging
  • Hoge klantwaarderingHoge klantenwaardering
  • Goedkoop witgoedGoedkoop witgoed